Har du förstått vilka typer av monolider?

Vad är en monolid?
En monolid indikerar i allmänhet att det inte finns någon synlig vecklinje under din pannområde. Så istället för en dubbel ögonlock kommer du bara att ha en enda ögonlock. Människor med monolid kommer normalt att ha ett platt område utan någon typ av veck när de håller ögonen öppna.
[Läs också: Monolid består av trick]

Enligt forskningsstudie –
Vad är en epikanthaltig vikning?
En epikantal veck, epikantisk vikning eller epikanthus är en hudveck i det övre ögonlocket (från näsan till den inre sidan av ögonbrynet) som täcker det inre hörnet (medial canthus) i det mänskliga ögat. Termen “epikanthalt” avser en visuellt kategoriserad funktion; Ändå kan den underliggande fysiologiska orsaken såväl som att fungera för dess existens i alla typer av tillhandahållna privata vara helt annorlunda.
Epicanthel Fold tros ha utvecklats i köp för att leverera försvar från det extrema kyliga såväl som extremt ljus som inträffar i Eurasian Arctic såväl som norra regioner. De säkerställer också ögon mot damm i områden med öknar som norra Kina såväl som Mongoliet såväl som vissa delar av Afrika.
Typ 1: Puffy monolider
På grund av fettavsättningen på ögonlocken verkar monoliderna puffiga! Dess puffiness får också ögonen att se halvt Kameruns herrlandslag i fotboll Tröja stängd ut. Består av experter upptäcker det tufft att skugga vecket eftersom ögonen inte är djupa inställda. Men med stor metod såväl som stora innefattande kan puffiga monolider tillhandahållas mystisk effekt.

Typ 2: nedsänkta monolider
Ett ögonlock utan någon veck på något sätt kallas sjunkna monolid. Det finns inte heller någon typ av fettavlagring på locket, vilket gör det möjligt för ögongloben att visas tydligt. Människor kan ha större utöver mindre ögon med nedsänkta monolider. De ser ut som djupa ögon utan ögon veck.
Typ 3: Partiella eller demi -monolider
Partiella monolider liknar dubbla ögonlock. Den enda skillnaden är att den bara visar hälften av de dubbla ögonlocken. Denna typ av monolider har veck men saknar också musklerna för att dra dessa veck som en full dubbelögonlock. Makeupartister gillar att leka med så partiella monolider som de antingen kan få det att se ut som icke-monolider utöver monolider.

[Läs också: Exakt hur man bär Shine Eye Makeup]

Typ 4: Barcelona Tröja Huvmonolider
Huvmonolider har dolda veck men på grund av tjocklek tycktes de ha täckt ögonlocken. När du ser rakt ut kan det normalt inte ses. Därför används bestående med tanke på monoliderna. Huvmonolider är nästan som en demi -monolid eftersom de båda har veck. Den enda skillnaden är att huva dras ner på grund av lockets tjocklek såväl som Demi inte visas på grund av brist på muskler för att dra upp vecken!
Typ 5: Platta monolider
Platta monolider är varken sjunkna eller puffiga. De är bara platta och flexibla eftersom du kan producera en falsk veck.

Nu när du förstår vad som är en monolid såväl som de olika typerna av monolid, checkade ut för att upptäcka exakt hur man får en monolid.
Hur man får en monolid
Kom ihåg att det är mycket lättare att gå från ett monolid till dubbel lock istället för vice versa.
Den finaste tiden att producera din monolid är på morgnarna idealiska efter att du har fått upp puffiga ögon. Börja med att stänga ögonen såväl som att klämma dina ögonlock med tummen såväl som pekfingret där vikarna vanligtvis visas.
Dra försiktigt ögonlocken bort från ansiktet.
Öppna nu ögonen och släppa taget. Du kommer att märka att ögonlocken istället för att fälla tillbaka i ögonuttaget vilar försiktigt på toppen av ögonfransarna.
Kom ihåg att inte blinka när den blinkande rörelsen kommer att få monoliden att försvinna. Försök att hålla ögonen öppna så länge du kan.
Du kan alltid sätta tillbaka din monolid om du blinkar.

Med idéerna såväl som tekniker om exakt hur man blir monolid är det dags att titta på olika typer av monolid ögonmakeup.
1. Monolid Smokey Eye: Här är en tutorial som du kan följa för en smokey monolid makeup.

2. Koreansk monolid makeup: Den koreanska sminket är i mönster såväl som denna handledning kommer att du framträder som en bedårande koreansk docka.

3. Monolid brudmakeup: Alla tillgängliga brudar som har en monolid, nedanstående bilder kan påverka dig att ha den bästa monolid ögonsmink på din enorma dag.

4. Monolid Prom Makeup: Håll din promenad smink subtil såväl som inte överdriver det med din ögonmakeup. Just här är en bästa monolid ögonmakeup som du kan prova.

5. Feline Eye Monolid: Feline Eyes är absolut ett föredraget med alla såväl som det ser fantastiskt ut även på människor som har monolid. Ta en titt!

6. Ögonskugga på monolid: Att tillämpa Bologna FC 1909 Tröja ögonskugga på monolid kan vara lite svårt. Kontrollera denna fantastiska handledning om exakt hur man tillämpar ögonskugga på monolid.

Nu förstår du vilka typer av monolider du är välsignad med? Vi hoppas att du kommer att ge dessa ögonmakeup för orientaliska ögon med monolid ett försök. Så dela din upplevelse med oss. Bilder Källa: Pinterrest.com