Perfekta sätt att utforma en knäpp-ner tee-skjorta i alla punktar

bästa sätt att utforma en knapp-ner tee-skjorta i varje punkt-under de senaste åren har vi fängslats av knäppt-till-the-the-the-the-the -Top Look the Olsen Twins förespråkade, men nyligen har vi klåda för några nya sätt att bära vår gamla tee -skjorta standby.

Skiktningsknapp ner tee -skjorta med blazer
Istället bär modetyper sina knappar med allt från glidklänningar till spåra byxor och accentuerar med fluffiga sandaler, fantastiska sneakers och färgglada påsar. Kort sagt, de RB Leipzig Tröja sätter en ny snurr på ett stycke som du antagligen redan har sitter i din garderob – och använder massor av inspiration för att bära dig genom säsongen.

Lager med klänning
Det här är ett enkelt sätt att manschett är ärmarna till den bästa tee -tröjan till varje prispunkt, anser detta som din detaljerade guide till den klassiska vita toppen. Oavsett om du planerar att klä det upp eller ner, så här får du ut det mesta av denna garderob.

Bär den med tröjorshirt
Via Style du Monde
via Pernille Teisbaek
Via US Sassuolo Tröja Getty Images
via ett bärbart paket
via en kärlek är blind
Ränder knappa ner skjortan
Para sig med byxor
Para den med blyertskjol och blazer

Handla bästa erbjudande för knappar ner Watford FC Tröja skjortor

Se även

Sommarmode
Dessa färgpoppen blir årets sommaren chicaste outfit

Broderad kullskjorta

Bell-Sleeve-knapp-ner tee-skjorta i Window Pane
Flanell västerut tee skjorta i rand

7 Uber Amazing Clothing Hacks

När det gäller kläder finns det absolut ingen anledning att hata några modehack som inte kräver sy, virkning eller Real Betis Balompie Tröja något besvärligt och tidskrävande. Det är vettigt att känna till en handfull klädhack som kan hjälpa till med dina kvandärer som rör bh-remmar, slitna jeans eller en skrapad sko. Särskilt om det bara kräver några snitt och band här eller där på mycket och du är redo att gå. Dessa klädhackar DIY: er hjälper dig att skapa sensationella trendiga kläder i en jiffy och kräver bara de mest grundläggande färdigheterna.
Modehack
Vi har samlat en lista med modehack och klädidéer som alla måste veta.

1. genialt blixtlåshack
Har dina favoritjeans blivit för snäva? Tycker du att det är svårt att zip dem? Om ja, oroa dig inte. Vi har täckt dig. Allt du behöver är en avgörande kedjring i öre för att hålla den irriterande dragkedjan från att glida ner. Fäst bara ringen på blixtlåset och låt den hänga från den övre knappen. Detta skulle se till att du inte fastnar i flugan.
Tips: Kom ihåg att dölja ringen under denimen för att hindra den från att toppa.

2. de-pillkläder med rakkniv
Är du sliten av handplockning av alla luddarna från dina favoritbyxor och tröja? Försök sedan ta bort den med en rakkniv. Kör mycket försiktigt rakkniven på den pillade duken och ryck av allt luddet. Du kanske vill köra en bit cellotejp Nederländernas herrlandslag i fotboll Tröja för att samla alla bitar av ludd från att flyga runt.
Tips: Kör rakkniven längs riktningen mot väven av tyget. Detta skulle hindra duken från att piller ytterligare.

3. Slimmande trick för att lägga upp knappad skjorta
Detta är ett klädhack DIY som vi känner att varje tjej behöver veta. Sväng på en monterad tank top ovanpå din knapp-up tee-skjorta innan du bär en tröja. Tanktoppen skulle trycka ner konturerna på knapparna och dölja det grupperade t -skjorta -tyget, vilket gör det på baggy. Ta-da! Du skulle se smalare ut.
TIPS: Kom ihåg att välja en korrekt längdtank -top så att den inte kikar under Belgiens herrlandslag i fotboll Tröja skikten.
4. snör upp tee -skjorta klänning
Har din favorit-t-shirt blivit för snäv? Har det blivit för löst eller baggy? Oroa dig inte; Vi har en klädhakning utan stygn för dig. Skär bara t-tröjan längs sidhalan, slå några hål parallella längs sidostygn och gäng ett band. Voila! Din helt egen snörning T-shirt cum korsett är redo.

5. Rand upp dina lösa strumpor
Är du sliten av att dra upp dina strumpor gång på gång? Vägrar de bara att stanna uppe? oroa dig inte. Slå bara några hål i ändarna. Trä ett band eller spets genom hålen. Fäst bara strängarna enligt din komfort och avsluta den med en snygg bågknut.
[Läs också: Hackar om hur man sträcker jeans]
Alternativt kan du också använda en tjock ullsträng över ett band för handstickade ullstrumpor. Lägg till några tofsar i de herrelösa ändarna och vem vet att du kan starta en ny trend.

6. Fixa blekmedel med en filtpenna
Har tygblekmedel tvättat färgerna från din favorittröja? Är fläckarna märkbara? Om svaret är bekräftande. Sedan, bara ta tag i dina Sharpies och färga fläcken för att matcha resten. Denna DIY kan låta barnsligt men den fungerar felfritt varje gång.
Tips: Kom ihåg att böja det blekta området innan du fyller det med en Sharpie. Håll också ett ark tjockt papper mellan tyglagren för att stoppa färgen på pennan från att förstöra den andra sidan.

7. Tights innan rippade Jean -hack
Blir hålen i dina rippade jeans bredare med varje tvätt och torr cykel? Är de grungy gapande slitsarna att du känner dig obekväm? Sedan, bara ha ett par snygga rena strumpbyxor under dina favoritmagge -jeans. Detta skulle inte bara kontrollera den överdrivna hud-showen utan också lägga till en trendig vridning till din ensemble.
FÖRSIKTIGHET: Om du har en körning i tights eller strumpor, fixa det bara med ett lager Clear Polish. Låt polermedel torka innan du glider på de rippade jeansen.
Om ovanstående klädhack för kvinnor gav dig en “Varför tänkte jag inte på det?” Moment, känn dig gratis för att dela dem med dina vänner, kollegor och familjemedlemmar.
Bilder Källa: Pinterest.com

Bröllopsklänningar i plus storlek för krökta kvinnor

Plus storlek bröllopsklänningar inspiration för kurviga kvinnor – din brudklänning måste krama dina kurvor Kashima Antlers Tröja på alla idealiska platser och smickra dina bästa tillgångar. Även om det verkar som ett högt köp i ett land med band, slinkiga mönster som inte känns rätt, är vi här för att hjälpa.

Vissa kommer att få dig att känna dig som en prinsessa, cinching i midjan och exploderar i skikt av chiffong, medan andra är enkla, spetsiga nummer som låter Villarreal CF Tröja dig parade djärvt ner i gången. Oavsett vad du väljer, satsar vi på att du hittar en klänning här som var gjord ACF Fiorentina Tröja för att säga “Jag gör det.”

1. Acacia, Roz La Kelin Glamour Plus Collection

Acacia, Roz La Kelin Glamour Plus Collection
2. Allure Bridals Women Collection

Allure Bridals Women Collection
3. Allure brudar

Lockande brud
4. Ann Taylor spetslock ärmbröllopsklänning

Ann Taylor spetslock ärmbröllopsklänning

5. Cap Hylsa tyllkulklänning med illusionshalsring, Davids brud

Cap Hylsa tyllbollklänning med illusionshalsring, David’s Bridal
6. Klänning av Allure Bridals

Klänning av Allure Bridals
7. Klänning av Davids brud

Klänning av Davids brud
8. Mori Lee av Madeline Gardner Julietta Collection

Se även

Mode, butik och stil
Vackra och sofistikerade festklänningar för kvinnor

Mori Lee av Madeline Gardner Julietta Collection 1
Mori Lee av Madeline Gardner Julietta Collection
9. Roz La Kelin Glamour Plus Collection

Roz La Kelin Glamour Plus Collection
Ruby, Roz La Kelin Glamour Plus Collection

10. Tadashi Shoji Floral spetsklänning

Tadashi shoji blommig spetsklänning
Spara