En garanterad guide för att vara en kläddistributör i USA

En garanterad guide för att vara en kläddistributör i USA
02/10/2018, postat av Alanic Global
En gång en avlägsen tanke börjar mycket mer och mycket fler människor klädfördelningsföretag i dag. Och ingen är verkligen chockad med tanke på att branschen själv är i blomstra och toppkläderförsäljare USA -baserade levererar företagarna mycket fler möjligheter att skala och upprätthålla tjänsten ganska enkelt.

Vill du vara en av de bästa kläddistributörerna USA -baserade?

Om du är öppen för den idén, så kan du våga vägen som en total proff (även när du inte känner till en knäböj om den här branschen).
1. Tala med andra kläddistributörer
Du kan läsa och du kommer att veta; Men när du pratar med andra kläddistributörer kommer du att förstå. Så kontakta andra på samma väg – det är personligen eller med hjälp av online -plattformar – och prata med dem om hela operationen och tekniska aspekter. Det är avgörande att innan du börjar vet du allt om vad du får dig själv in i.
2. Ta dig tid att välja tillverkaren
Hela distributionstjänsten kommer att förlita sig på tillverkare eller klädleverantörer USA -baserade. Så se till att ta dig tid att välja den bästa. Sortera först dina egna behov och krav – klädnischen du vågar, dina målhandlare och mycket mer – och välj sedan tillverkaren i enlighet därmed. Kontrollera deras distributionsprogram och att om du kvalificerar dig för det.

3. Tak upp ditt nätverksspel
Om du inte redan är bra i nätverket, polera upp den färdigheten eftersom du kommer att behöva när du tar hand om återförsäljare. Med tanke på att ett stort engagemang med mycket mer pengar involverat måste du vara övertygande för de små företagen. Så var en smidig talare och vet hur man stänger affären.
4. Försök inte vara allt för alla
Att försöka vara allt för alla kan vara dödliga. Så välj din nisch. Förråd inte allt – från fitness- och modekomlar till livsstilskläder – och riktar sig till alla – kvinnor, män, barn och mer. Förstå begreppet mikroinriktning. Till skillnad från en återförsäljare behöver du inte tusentals kunder för respektabel vinst; Bara några är tillräckligt, åtminstone under de första månaderna.
5. Rensa upp alla tekniska ändamål
Det finns ett antal tekniska aspekter som du behöver veta och vara redo för; Det är så du ska köpa från tillverkaren, där du ska lagra grossist, hur du ska skicka till dina kunder och så vidare. Svara på alla dessa tekniska frågor.
6. Uppskatta dina driftskostnader och vinster korrekt
Var säker på det ekonomiska slutet. Överdriv inte eller underskatta värdet. aspekt allt. har en respektabel prissättningsstrategi. Att känna till hur, vad och när finansieringen kommer att hålla dig på rätt spår, motiverad, med verkliga förväntningar.
7. Samarbeta med andra distributörer
När du gör respektabla intäkter är nästa steg att utöka din verksamhet. Hur? Du samarbetar med de andra distributörerna. Så titta runt på webben. Din klädtillverkare eller leverantör kan hjälpa dig att hitta andra distributionsföretag. Prata med dem och skala strategiskt utan att riskera högar.

Om du planerar att starta ditt kläddistributionsföretag är det sju avgörande saker du behöver komma ihåg. Fortsätt nu, leta efter en bra tillverkare.

Taggar:
kläddistributionsföretag
kläddistributör
kläddistributörer
kläddistributörer i USA
kläddistributörer USA
kläder leverantörer USA

0 0 röster
Artikelvärde

Logga in

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

Märka

Namn*

E-post*

webbadress

0 kommentarer

Inline feedback
Visa alla kommentarer