5 Oziva -protein och örter recept för en fantastisk och tonad look!

Vem älskar inte att vara fit och frisk? När Internet bryter över Katrinas abs och Shilpas kurviga figur har det absolut motiverat oss damer att träffa gymmet och yogamattorna. Men visste du att det bara räcker? Din kropp behöver också ett korrekt intag av proteiner och näringsämnen. Nu kanske du undrar hur man gör det, eller hur?
Tja, Oziva är ditt svar! Med en grundlig forskning och studie har de utvecklat de bästa närings- och proteinrika produkterna. Och för att göra det mycket lättare för dig har vi tillhandahållit 5 Oziva -protein- och örter recept som hjälper dig att uppnå det fantastiska och tonade utseendet. Lämpligt intag av proteiner kommer inte bara att göra underverk för din kropp utan är också ganska viktiga för friskt hår, hud och naglar.

Oziva Protein & Herbs Recept för att inkludera i din dagliga diet
[Läs också: Vad är hypotyreos diet]
1. Kick starta dagen med Banana Nutty Protein Shake
Ingredienser
1 Scoop (30 gm) Oziva Protein & Herbs Protein Powder
1 banan
300 ml mjölk
1 msk krossade mandlar

Blanda alla ovanstående ingredienser och inkludera ett glas av denna skakning med din frukost. Ditt hår och hud kommer att dra nytta av mjölkens och mandelens godhet och proteinintaget kommer att hålla dig full under längre tid och din hunger i fjärd!

2. Brimmingskål med protein havregryn
Ingredienser

1/2 kopp havre
En kopp mjölk
Skopa av oziva protein och örter chokladproteinpulver
Bär, nötter och chokladchip (valfritt)

Börja med att laga havre och mjölk tillsammans. När det är kokt, tillsätt en skopa Saudiarabiens herrlandslag i fotboll Tröja av oziva protein och örter chokladproteinpulver och börja gräva i. Du kan också fylla på det med några bär och nötter. Låter ganska smaskigt! Vassleproteinet hjälper till att bygga och underhålla dina muskler medan din hud kommer att tas om hand av bär och mörk choklad.

3. Chokladproteinmousse på mindre än 3 minuter
Ingredienser
En skopa oziva protein och örter chokladvassleprotein
1 kopp slätt eller grekisk yoghurt
Sockerersättare, några nötter och chokladchips (valfritt)

[SC: MediaD]

4. Protein Laddoos – Bästa träningssnacks
Ingredienser
6 pittade datum
1 skopa oziva protein och örter proteinpulver
2 msk jordnötssmör
2 tsk mark lin eller sesamfrön

Lägg dem alla i matprocessorn och blanda den väl. När du är klar kan Kawasaki Frontale Tröja du rulla dem till små laddar och kyla dem under en tid, för en bättre struktur. Så smaskigt som det låter är det också ganska närande eftersom det är hälsosamt för ditt hjärta, ger dig omedelbar energi och hjälper till med muskelreparation och återhämtning.
Tips: Behandla det som ett före eller efter träningssnacket för att ge din kropp en extra energi för den stränga träningen.

5. Hjärtliga proteinpannkakor för helgfrukost
Ingredienser
1/2 kopp fullkornsmjöl
1 msk mandelpulver
1 skopa oziva protein och örter proteinpulver
1/4 tsk bakpulver
2 ägg (hela)
1 tsk vaniljextrakt
1/2 kopp mjölk
Nypa salt

Blanda alla ingredienser och gör 1/2 tum pannkakor på en stekpanna. Se till att du lagar mat tills de är gyllenbruna. Du kan också servera det med lite honung och bär. Denna hälsosamma frukost kommer att gynna dig genom att hålla dig full Club America Tröja under en längre tid, minimera hårfallet, förbättra hudtonen, förbättra ditt fiberintag och få en hormonell balans.

Är inte dessa recept läckra, tidsbesparande och otroligt friska? Vi är säkra på att med dessa recept i handen är din tonade kroppsutseende inte långt borta. Produkterna finns på webbplatsen Amazon, Paytm eller Oziva.
Jag fann också att de erbjuder gratis dietkonsultation från experterna när du får produkten. Jag försökte det och tyckte det var ganska användbart!
Så fortsätt, prova dem och låt oss veta dina resultat efter att ha provat dessa recept.

Argan oljefördelar för hud och hår: tricks av en enastående olja

Argan Oil- Det är den senaste och den mest värdefulla oljan som har träffat marknaden just nu. Om du inte har bott under en sten allt detta, kanske du har missat att använda denna enastående olja. Men överallt runt om i världen dubbar människor denna enastående och värdefulla olja Englands herrlandslag i fotboll Tröja som “flytande guld”. Argan oljefördelar för hud och hår är rikligt och i den här artikeln kommer du att lära dig mer om detta.
[Läs också: Vad är marockansk olja?]

Källa: zokiva.comefter introducerades på marknaden insåg människor att denna olja har några fantastiska fördelar. Det kan inte bara användas för huden utan arganoljefördelar med hår började vara kända för. Vi kommer att diskutera både Argan -oljefördelar för hår- och arganoljefördelar för huden i den här artikeln.
Vad gör Argan Oil?
Vad är Argan -olja bra för? Vad gör den? Tja, vårt svar är att Argan Oil är en av de få oljorna som kan vara till hjälp för både ditt hår och din hud!
[Läs också: Argan oljebehandlingsfördelar]

Låt oss Arsenal FC Tröja se några hälsofördelar med arganolja:
Inte bara skönhetsfördelar (som vi kommer att diskutera långt i den här artikeln), Argan Oil har också vissa enastående hälsofördelar. Många tror att den nötiga oljan från Marocko faktiskt förbättrar smaken på maten utan att vara för överväldigande. Det är också mycket hälsosammare än andra typer av olja och kan användas ofta för mat. Just nu är människor mest bekymrade över skönhetsfördelarna med arganolja snarare än att använda den för mat.
Källa: wiseGeek.COMBEAUTY FÖRDELAR AV ARGAN OIL:
Arganolja är fantastisk, och i en flaska Chelsea FC Tröja är så många fördelar att när du börjar använda den här produkten kommer du aldrig att gå tillbaka. Idag finns Argan Oil i många utvecklingar och de flesta skönhetsverksamheter inklusive Josie Maran, Body Shop och Marockan Oil har börjat tillverka sitt eget sortiment av produkter. Så inte bara Argan-olja, utan du har nu Argan Oil Shampoo, balsam, fuktighetskräm och till och med lämnade balsam!

Här är fördelarna med arganolja för hår:
Reparationsdelade ändar: Dessa delade ändar är så smärta! Du ogillar dem och det är nästan omöjligt att bli av med dem. Tja, mycket skadat hår måste trimmas, men arganolja kan faktiskt förbättra tillståndet för delade ändar och förhindra att ditt hår har fler av dem.
[Läs också: Eteriska oljor för hårväxt]

Källa: DailyInBox.comdeep Conditioning Treatment: För de av er som lider av torrt och skadat hår kan Argan -olja komma till din räddning. Använd arganolja över natten och tvätta av med måttligt schampo och balsam på morgonen. Att upprepa detta kommer vanligtvis att göra ditt hår blankare och studsande.
[Läs också: Marockan Argan Oil Shampoo]

Hud Toner: Toning är ett viktigt förfarande i din hudvårdsregime. Efter att ha rengjort din hud bör du utan att misslyckas med en toner och sedan en fuktighetskräm. Arganolja är en mycket bra toner och kan minska bildandet av fina linjer på din hud. Du kan också ta bort dina träskor med hjälp av arganolja.
[Läs också: Tio arganoljefördelar för hud, hår och kropp]
Källa: LandoFroses.co.ukwhole Body Moisturizer: Allvarliga krämer och kemikalier är inte bra för din hud och arganolja kan vara en perfekt substituent för alla kroppskrämer som du använder. Det är lätt och lämnar din hud mycket fuktig. Du kan använda är runt din kropp!
[Läs också: Arganolja för akne]
Källa: SeaweedPete.com Dessa är några av de många fördelarna som Argan Oil har. Bara en enda flaska kan få in så många fördelar! Är det inte ett fantastiskt sätt att spara pengar?

Celebrity Sarees Pattern Alert! – Den vanliga saree

När det gäller Boca Juniors Tröja mode och stil tar vi en hel del av vår motivation från kändisar. När vi ser en Bollywood -skådespelerska i Saree, noterar vi vilken designer de bär, vilken färg och vilken typ av tillbehör de har valt och andra sådana detaljer. Kändis sarees är det nuvarande raseri i dag. Kolla in på …
[Läs också: Indian Handloom Sarees]

Plain Sarees är en föredragen bland Bollywood -kändisar. Ta en titt
Med att observera Bollywood -kändis -mode så nära har vi insett att när det gäller saree -trender, är vanliga sarees i framkant nu.
Den röda sirenen
Av programmet våra Bollywood Divas som att använda vanlig röd saree. Det finns ingen färg som röd för att göra ett starkt uttalande och dessa stjärnor visar det. Vem behöver Zari och pärlor när du kan se ut som en miljon dollar i vanliga designer Sarees? Medan Kareena och Vidya Balan använde sin saree med en matchande röd blus, valde Deepika att bära hennes med en magenta färgad blus, vilket gav den en vridning.
[Läs också: Exakt hur man utformar svart saree]

Den svarta skönheten
Hur kan vi inte lista den svarta saree här! När det gäller kändis sarees är Olympique Lyonnais Tröja den svarta saree en absolut favorit. Precis som den pålitliga LBD är Black Saree en annan pålitlig outfit. Ganska mycket varje skådespelerska i Bollywood har använt en svart saree vid någon tidpunkt. Just här är några varianter av det. Celina Jetley och Shilpa Shetty har använt vanliga svarta sarees medan Madhuri och Bipasha valde att bära en vanlig svart saree med en dynamisk gräns.

[Läs också: South Indian Fotboll Tröja Wedding Event Sarees]

[SC: MediaD]
Djärva gränser
När det gäller vanliga saree -design verkar många stjärnor gilla att ha kontrasterande gränser i deras vanliga sarees. Vit saree med en svart kant, ljus neon ekovänlig parad med en rosa kant och en röd saree med en svart kant verkar alla vara favoriter i kändis sarees.

Varför gillar stjärnor den vanliga saree -trenden?
Vi har försökt ta reda på vad exakt handlar det om det vanliga sarees -mönstret som stjärnor älskar? Och varför är det så populärt?
Tja för det första, du kan inte riktigt gå fel med det. En vanlig saree i en bra färg ser verkligen vacker ut. Så detta mönster är ganska säkert.
Det ger dig mycket mer utrymme att prova tillbehör. Du kan bära tunga smycken och inte behöva oroa dig för att göra det. Den vanliga saree erbjuder den perfekta bakgrunden för dina tillbehör. Och du kan göra det klädare genom att para ihop det med en starkt bearbetad blus.

[Läs också: Uttalande halsband med sarees]
Det är en klassisk look. De vanliga sareesna har funnits för alltid. Det är ett av dessa mönster som bara aldrig försvinner. Det går bara med faser där det är antingen i framkant eller inte, och bäst nu är det.
Kändisens sarees kräver att se riktigt bra ut på fotografiet och det är en annan stor anledning till varför detta mönster är så populärt. Vanliga sarees ser så bra ut på fotografier, varför mycket mer och mycket fler stjärnor väljer att bära dem till evenemang med röda mattor.

Du då? Gillar du det här mönstret så mycket som våra stjärnor verkar? Skulle du bära en vanlig saree till ett bröllopshändelse eller annan sådan funktion eller tror du att det skulle se lika enkelt ut?

Bästa klädstil för stora bröst-8 idiotsäkra modetips

Medan vissa kvinnor klagar över att ha en platt bröst, är de andra inte bekväma med de stora bröststorlekarna. Inte alla är perfekt med en skulpturerad kropp. Eftersom perfektion inte faller på någons knä förstår jag mardrömmarna för att ha en byststorlek som inte matchar din övergripande kroppsstruktur.

Mode handlar om att acceptera din kroppsstruktur och klä sig enligt den.

Modestips är inte begränsade för en enda person; Vissa kan behöva idéer för att deras bröst ser större ut än de är medan vissa vill att de ska se proportionellt mindre ut än de faktiskt visas. Ett större par buster kräver i allmänhet onödig uppmärksamhet. Därför kommer jag att dela mycket enkla åtta tips för att hjälpa stora bystkvinnor att se super heta ut!
1. Investera i en välmonterad behå
En perfekt grund är oerhört viktig. Danmarks herrlandslag i fotboll Tröja Om ditt inre slitage är dåligt monterat kommer resten av dina kläder sannolikt att se ut på sin plats också. Du måste vara extra försiktig om du är på den bustare sidan.
De flesta finns på sig fel bh -storlek. Om du inte är säker på vilken storlek du faller i, vänligen sök professionell hjälp i underkläderbutiken. De kommer att mäta din storlek två gånger. Först kommer de att mäta runt ribben är och den andra kommer att vara tvärs över bröstet.

Bär alltid fullt täckande behåar. Dessa ser inte bara anständiga utan erbjuder ett bättre stöd. Undvik vadderade och push-up-behåar hela tiden. Kom ihåg att du kanske tycker att de var heta på omslagsmagasinerna och i butikerna, men kan se extremt otillbörliga om du naturligtvis har en större storlek.
Källa: Pinterest.com2. Balansera dina halsringningar
Vad du inte vill är att människor ska märka dina stora bröst, så jag kommer att berätta ett trick som fungerar för det mesta. För att ta bort denna onödiga uppmärksamhet, se till att du har några djärva tillbehör på dig själv. Halsband och pärlor långa stativ av dessa ornament är en av de bästa tillbehören som du kan dra av. Stora chunky pärlor eller flera trådar gör i allmänhet tricket. Du kan också försöka bära dessa uttalande tillbehör i kontrasterande färger. Lägg till drama i en vanlig t-shirt eller topp genom att lindas med ett långt stativ flera gånger runt halsen.

Källa: Pinterest.com [Läs också: Bröstförstoringskräm – recensioner]
3. Välja rätt halsring
En ‘V’ nackklänning eller toppar fungerar bäst för stora bystkvinnor. Den djupa kastande halsringningen döljer den tunga överkroppen. Den här typen av klänning hjälper till att lyfta bysten och ger den en bra form. Du kommer att se super attraktiv ut. Se till att du bär en djupskuren BH för att undvika fel i garderoben.

Källa: Pinterest.com4. Bär wrap -klänningar
Wrap -klänningar är perfekta för stora bystkvinnor. De tenderar att separera brösten och förbättra sin yttre form. Det tar bort fussen runt dina bröst och smickrar din figur.
Källa: Pinterest.com [SC: MediaD] 5. Style din klänning med ett bälte
De flesta kvinnor kanske inte går med på vad jag säger, men litar på mig, bälten fungerar definitivt. Om bältet vilar ordentligt precis under brösten, blir det bältesområdet fokus som ger en mer timglasform till din kropp. Och det är vad du vill ha rätt, en perfekt figur? Om du tittar på bilden nedan kommer du att tro Brasiliens herrlandslag i fotboll Tröja och lita på mina ord.

Källa: Pinterest.com Dessa är mycket enkla och grundläggande tips för antingen plus -kvinnor eller bara de som OGC Nice Tröja har en större byst jämfört med kroppens övergripande struktur.
Damer, tveka inte! Det här är idiotsäkra tips som aldrig kommer att gå fel. Prova bara dessa och komma tillbaka till oss med alla de härliga kommentarerna du får.

Kändisar smälte våra hjärtan med sin närvaro vid Audi A5 Launch Party

Lanseringen av Audi A5 [visade sig vara] livliga och var absolut en krossande hithändelse med närvaron av skönheterna i B-Town. Hey There Audi Soiree inkluderade också en modevisning av Falguni och Shane Peacock och våra kändisar lämnade ingen sten omvänd i utställningen av sina trendiga avatarer.
Så ingen mycket mer dilly-dally damer, låt oss hoppa idealiska i detaljerna-

Kriti SANON
Vid lanseringsfesten identifierades vår senaste och ljusaste begåvade skådespelerska, Kriti Sanon och skickade skimrande gnistor till vår Glam Cam med sin ravishing -stil. I Schalke 04 Tröja en fräsch deme av Gabriella Maxi-klänningen som stavade starka anteckningar av mode SC Braga Tröja med chokerhalsen, var det lilla klädmönstret, det nästan rygglösa funktionen och det skiktade lårhöga slitsen på outfit, Kriti var hisnande. Minerali -smycken, svarta sandaler var allt som divan behövde för att spika stilen på lätthet.

Slank mittpartierad hästsvans, smokey-ögon och välbalanserad naturlig makeup ställer ut utseendet i den fantastiska gungan för Kriti. Alla styling kreditpoäng rullar över till Sukriti Grover.

Sophie choudry
I en nästan svärm svart och guld utsmyckad liten klänning av Manish Malhotra, tillade Sophie Choudry Audi Soiree organiserad av Hey There magazine India. Med eleganta svarta ankelbanden och svart Valentino -koppling gick hon helt peppig med sin avatar. Mjuk vågig frisyr, bevingad eyeliner och mattade läppar rundade hennes glamorösa stil.

Pooja hegde
Pooja Hegde Hegde Hegde Hegde, som gav sitt stöd till designerduon, och Shane Peacock på modevisningen som organiserades vid lanseringen av Audi A5, gick ut i en mördare -stil från samma etikett. I en svart ren outfit med Argentinas herrlandslag i fotboll Tröja Silver Peacock -utsmyckning skapad vackert av Falguni & Shane Peacock, var hon en vandrings symbol för överklagande och nåd. Att hålla sitt tillbehörsspel minimalt och med mittpartat rakt hår och metallisk ögonskugga såg hon fuzzfri och ravishing ut.

[SC: MediaD]

Ileana D’Cruz
För Grand Luxury Automobile -evenemanget dök Ileana upp i två olika avatarer och fick oss överraskande. Hon identifierades i en fräsande röd lårhög slitsklänning med den eleganta frisyren, guldtonade bågar och röda heta läppar.

Ileana identifierades också med att göra en festklänningsstil i en skimrande skiffer- och Willow -etikett. När hon gick noll med tillbehör och med sitt röriga, vågiga hår bedövade hon oss med sin enkelhet.
Så mycket som vi är stora, lyxiga bilälskare, kan vi inte sluta beundra överklagandet av Divas som ledde till evenemanget. Hoppas att du tyckte om snikt-titt!
Bilder Källa: Instagram

Pop of Color

Hoppas att din vecka började bra. Starta arbetsveckan med en färgpopp i denna tie-midjig kjol som är klar med randknappen ner skjorta. Det är alltid kul att byta upp en arbetsstil och lägga till lite färg för sommaren.

Vad jag bär: kjol (här) // skjorta (här, liknande här/här) // väska (här, liknande här) // pumpar (här, liknande här, budgetvänliga här/här) // örhängen här, har Detta här, mer här) // Lipstick “Lady Danger” (här)

Handla mitt utseende

< >

JavaScript är för närvarande inaktiverat i den här webbläsaren. Återaktivera det för att se detta innehåll.

Du kan också njuta av:

Hur man ser elegant ut med stigbygel

Här är vad du ska ha på sig den här nya …

Övergångsstaplar du behöver nu

Den bästa paljettklänningen för nyåret … …

känn dig.

Registrera dig med din e -postadress för att få nyheter och uppdateringar.

förnamn

förnamn

förnamn

förnamn

Efternamn

Efternamn

Efternamn

Efternamn

e-postadress

e-postadress

e-postadress

e-postadress

Prenumerera

Tack för att du prenumererar!

Hur man utformar veckad kjol för arbete i vår

Det finns så många metoder för att stil veckad kjol för arbete i vår. Om du går för en mer formell överklagande, koppla ihop den med en blus eller knappt skjortor. För en mer avslappnad strategi, stil den med vanlig tee eller grafisk tee. PLICTED kjolar är utmärkt tillägg till våren/sommararbetsgarderoben såväl som det finns så många färger såväl som tryck att prova. Denna polka dot -tryck veckade kjol fångade definitivt mitt öga såväl som de pastellfärgade vecken får definitivt mycket av mitt intresse i vår. Jag älskar också denna djärva orange veckade kjol. Kan inte gå fel med en utmärkt färgfärg för våren.
PLICTED kjolar är flexibla såväl som de kan utformas i så många olika metoder för Belgiens herrlandslag i fotboll Tröja arbete i vår. En snabb såväl som enkel metod på exakt hur man utformar veckad kjol för att arbeta i vår är genom att para den med en vanlig blus helst vit eller off-vit blus eller skjorta. Med bara några veckor till våren tog jag en rättvis väg samt utformade dessa veckade kjolar som kan användas både för arbete, evenemang eller kommande påskfirande. Styling veckade kjolar för arbete, jag ville hålla det enkelt såväl som färskt genom att para ihop den med AZ Alkmaar Tröja en off-vit blus och beige-pumpar. Med polka dot -detaljerna sticker den veckade kjolen ut på egen hand därmed enkelheten. Jag slutförde utseendet med beige -pumpar. Traditionella beige -pumpar är alltid ett utmärkt tillskott när styling pastellfärger eller veckad kjol för arbete.
Kjol: Här har det här här och här, mer här // H&M TOP: Här, liknande här, // Bag: här/här // skor: här, budgetplanvänlig här/här

< >

JavaScript är för närvarande inaktiverat i den här webbläsaren. Återaktivera det för att se detta innehåll.

Handla veckade kjolar för jobbet i vår
< >

Du kanske också njuter:

Det finaste semesterevenemanget med familjen

Hur man lägger till lädershorts till din …

Hur man klänning för vinterdatum nu

Hur man bär denim i sommar

Känn dig.

Registrera dig med din e -postadress för att Brasiliens herrlandslag i fotboll Tröja få nyheter såväl som uppdateringar.

Förnamn

Förnamn

Förnamn

Förnamn

Efternamn

Efternamn

Efternamn

Efternamn

E-postadress

E-postadress

E-postadress

E-postadress

Prenumerera

Tack för att du prenumererar!