7 Metoder för att utforma harembyxor perfekt

harembyxor har sitt ursprung i Persien, runt 1500 -talet. Världen fick förstå om denna specifika stil av byxor med exotiska magdansare i Mellanöstern som ofta använde den under sina föreställningar. Harembyxor har en lös form med materialsamlingen vid vristarna för att skriva en böljande struktur. Dessa byxor har glädjat sig för och av framgång med modevärlden. Det har slutat bli mycket mer ett modeuttalande än ett tecken på upproriskhet, harembyxorna står som ett tecken på en fri-anda, en som inte är bunden av samhällets ideal.
Här är exakt hur man bär harems på det bästa sättet
Människor verkar antingen som harembyxorna för komforten såväl som avslappnad stil som den har att erbjuda, eller ogillar den för dess formlöshet såväl som bulkiness. Om du tillhör den allra första kategorin, kommer denna korta artikel att vara praktisk för att vägleda exakt hur du kan utforma dina harembyxor med tees för att producera en kombination.
[Läs också: Exakt hur man klipper en T-shirt]

Medan du kan bära dina harembyxor med ganska mycket allt från t-shirts till tröjor såväl som kamisoler, är rakknivstågar ett särskilt utmärkt alternativ eftersom de är utformade längs exakt samma linjer som harembyxor-med komfort som kontaktpunkt .
1. Harem med razorback tee
Du kan bära dina harembyxor med en flätad racerback-tee-skjortor (som den som visade på bilden nedan) samt sätta upp håret i en bulle för att visa upp ryggen.

Eller exakt hur är det med denna SpiderWeb Racerback -tee? Skulle det inte se så bra ut med svarta läder harembyxor? Du kan bära dem för en natt av klubbar.

Det finns så många val såväl som utseende som du kan producera med racerbackees såväl som harembyxor. Du kan integrera starka tryckta harembyxor med neutrala färgade racerbackter (nyanser av grå, svart och vit) för att hålla utseendet avslappnad.
[SC: MediaD]

2. Harem med skinnjacka
En enkel tee med en skinnjacka ovanpå är en avslappnad dag ut en outfit, ser avancerad såväl som trendig, på en gång. Ett trendigt par sandaler eller kilar kommer att uppgå CF Monterrey Tröja till det samlade utseendet. Som vi alla vet lägger en skinnjacka oomph till alla typer av stil som gäller i denna styling också.

4. Harem i gatustil
Gatastil är något som vi alla gillar att drunkna i orsaken att det inte finns något så bekvämt såväl som trendigt som det. Vilken topp att bära med harembyxor? Så välj en tee exakt samma färg som dina harembyxor, samt matcha den med en kontrasterande jacka som kommer att ställa in i bästa stil.

Var man ska bära de snygga harems
Var ytterligare bekväm på ett datum, i Harems, istället för den bit svarta klänningen som du är så medveten om. Harems kan användas var som helst, du namnger evenemanget såväl som Harems har en tjänst till din modestil.
Låt oss se några platser där harems gungar det.
5. Harem på en strandig dag
Så en strandig dag kräver harembyxor också. En praktiskt taget fullärmad topp med puffiga ärmar kräver den allra bästa parningen med harem, eftersom det till och med visar sig undvika en solbränna på våra armar. De bästa skorna, vare sig lägenheter eller pumpar, skulle vara den perfekta stora klädseln att gå ut på en solig dag och acceptera din strandsida.

6. Harem under vintersäsongen kall
Så vintersäsongen kräver jackor såväl som tröjor, oavsett vad som är varmt. Så exakt hur skulle du använda harembyxor Tigres UANL Tröja till din fördel här? Harem med en tee, parad med en trendig denimjacka gör tricket. Se till att tee kontrasterar till harembyxan, i köp för att se prim.

7. Harem till din dansklass
De harembyxor som du köpte eftersom de såg så distinkta ut och Swagger? Fortfarande inte kan para dem eller bära dem på en dag ut? Så varför bär du dem inte till den dansklassen du alltid vill delta i? Koppla ihop dessa harembyxor fulla av swag med en avslappnad tee samt se dans LOSC Lille Tröja redo.
Huruvida du ska sticka in din tee beror på tee -längden såväl som längden på harembyxorna. Välj bara din instinkt och vad du känner dig ser bra ut. Det finns inga vissa DO: er såväl som don’ts när det gäller att använda harembyxor.
Så fortsätt såväl som att prova denna kombination av harembyxor med olika stilar på obegränsade händelser såväl som säsonger. Du kan till och med lägga till en blazer och halsduk för att göra det till ett skiktat utseende.

Här är några stjärnor som använde harembyxor. Vem tror du spikade utseendet såväl som vem ser obekväm ut i det?
Bilder Källa: Pinterest

Redaktörsval: The New Designer Gown Collection from Target

Den nya måldesignerklänningskollektionen har anlänt. Det är därför du kan forma din budgetplan den här säsongen och fortfarande försäkringsanspråk dina designerkläder till din garderob.

mål
Gör din plånbok redo, eftersom Christopher John Rogers, Rixo, såväl som Alexis kom till Target som en del av ett designer för detaljhandelsklänning.

Redaktörval: The New Designer Gown Collection från Target
Vi har tittat på Alexis klänningar i flera år, liksom exakt hur roliga och nyckfulla Rixos stilar är, liksom har räddat detta på Beyonce såväl som Zendaya i Christopher John Rogers utveckling som är beredd att lägga till vår samling.
Samlingen har nu levt på Target.com från 16 maj såväl som vi redan har öppnat våra flikar, våra kredithistorikkort redo, såväl som våra toppval förberedda för att farliga allt – även om det innebär att stanna upp sent fram till 3 Am Eastern Time och hoppas att webbplatsen inte kommer att Tysklands herrlandslag i fotboll Tröja avta eftersom klänningarna från denna samling skulle försvinna med ett ögonblick.

Redaktörval: The New Designer Gown Collection från Target
Denna perfekta Uruguays herrlandslag i fotboll Tröja introduktion kommer säkert att glida av online -hyllan, så det är ett bra koncept att lägga till din föredragna produkt i din vagnstatistik. För att göra ditt liv enklare har vi samlat några av de allra bästa valen från de tre toppdesignerna.

Christopher John Rogers

Puffhylsa hög-låg klänning-Christopher John Rogers för Target Green
Blandad checkerboard puffhylsa shirtdress Bayern Munich Tröja – Christopher John Rogers för Target Black/White
Plaid Wide Strap Tie Midsection -klänning – Christopher John Rogers för Target
Floral Puff Sleeve Faux Wrap -klänning – Christopher John Rogers för Target Black/White
Rixo

Blommig puffhylsa svängklänning – rixo för målröd
Polka dot ärmlös halterklänning – rixo för mål svart
Floral Mock Neck Cascade Ruffle -klänning – Rixo för målkräm
Floral Open Back Cascade Ruffle Gown – Rixo för Target Black/Pink
Alexis

Blommig broderad klänning – Alexis för målvit/gul
Floral One Shoulder Ruffle Gown – Alexis för Target Pink
Långärmad repbälteslagd klänning – Alexis för Target Black
Floral långärmad mantelklänning – Alexis för Target Orange

Uttråkad av att använda klänningar? Just här är avslappnade valentinsdagens klädkoncept som du kräver att prova i år

oavsett om det är missnöjet för trycket som motsvarar datumet eller en allmän känsla av apati mot kommersialismen som ofta kommer tillsammans med det, mycket Av kvinnor upptäcker semestern mycket mer stressande än romantisk.

vartoget.it
Låt oss berätta för dig att använda allt som är prydat i hjärtan eller blommor kommer att göra att du ser ut som en alla hjärtans dag 2021 -entusiast. I situationen som inte är exakt den vibe du går efter är vi här för att visa dig ett val av klädsel som är på den mycket mer subtila sidan.

wendyslookbook.com
Om du inte är det största fan av alla hjärtans dag är det fortfarande en rolig ursäkt att fira din betydande andra eller dina vänner – även om det är en kännetecken.

Thezoereport.com
Den finaste delen? Du behöver inte bära Yokohama F. Marinos Tröja dem just den 14 februari. Irans herrlandslag i fotboll Tröja Tack vare deras avtagna höga kvaliteter kan du testa att driva dessa ensembler hela säsongen. Oavsett om du är Vissel Kobe Tröja i krav på en mycket mer avslappnad dagtidsutseende eller vill ha en anledning att slutligen klänning igen, finns det ett problem med att se in just här för dig med absolut noll sackarina hjärtan i sikte.

Se även

Handla och stil, vårmode
de mest eleganta vårklänningar du kommer att använda hela tiden

Rulla ner för att hitta dessa avslappnade valentinsdagar för att klara dig för att prova i år:

thegirlfrompanama.com
Society19.com
nu.ruelala.com
Här är avslappnade valentinsdagskoncept som du kräver att prova i år
etsy.com
CranberryTantrums.com
couturezilla.com
comerblogaramar.com.br

5 Tekniker på budgetvänliga hårvårdsprodukter såväl som exakt hur man sparar pengar på dem

såväl som charm behöver inte vara ficknycklar, eftersom det finns metoder FC Tokyo Tröja för att smart spara när du köper efter dina behov. Nu finns det såväl hög kvalitet som extremt budgetvänliga hårvårdsprodukter, som du bara kan handla för om du förstår exakt hur du gör det. Detta skulle spara pengar för att köpa budgetvänliga hårvårdsprodukter, liksom inte att riva dina plånböcker isär. Verkar lika bra att vara sant? Vi är inte här för att tala gibberish, men för att ge dig goda nyheter om exakt hur du kan spara pengar när du köper budgetvänliga hårvårdsprodukter, eller bara om hälsa och välbefinnande samt charmbehov eller modevaror, utan kostnader en bomb . Kontrollerad på!
[Läs också: prisvärda varumärken vardagliga läppstift]

Bästa budgetvänliga hårprodukter
Märkningen på en charmprodukt eller finaste budgetvänliga hårvårdsprodukter berättar vad som helst på pengar att spara tips. Mycket oftare än inte, vi tenderar att bortse från detsamma. Om det anger använder en handfull schampo, försök såväl som att räkna ut hårlängden såväl som mängden schampo som du skulle behöva- blindt uppfylla en rekommendation är inte meningsfullt. Du skulle i slutändan använda mycket av schampot, varav hälften skulle gå ner i avloppet och tjäna inget syfte. När du väljer upp de allra bästa budgetvänliga hårprodukterna, som kan vara pengar, kräver du att du tror på lång sikt. Så börja med att läsa mycket mer om produkterna och exakt hur Sao Paulo FC Tröja man använder applikationen också. På internetutvärderingarna från äkta människor som har använt produkten skulle vara de allra bästa guiderna att följa.
Källa: huckleberryshairdressing.co.uklook på internet för de allra bästa erbjudandena
Vi skulle titta på olika köpportaler som är förknippade med hälsa och wellness samt charm för ett svar. Det här är platser som skulle ge dig det allra bästa håret såväl som hudprodukter för den billigaste, sans högkvalitativa kompromissen. Du behöver inte ta itu med skyldiga pangs senare, såväl som i din budgetplan kan du glädja dig till hälsosam hårvård och spa också. Om du är en nybörjare på Internet -shopping, ber vi dig att inspektera med två eller tre köpsajter på internet samt göra jämförelser för samma sak. I alla situationer skulle du ha de allra bästa hårvårdsprodukterna såväl som av den största högkvalitativa till dig. Det finns webbplatser som erbjuder marknadsföringskoder, rabattkuponger samt diskonteringsräntor som verifieras av återförsäljaren och bra att använda. som förstår vad en rabattskupong på 20% kan ge; Kostnadsbesparingar säkert på billiga naturliga hårprodukter!
[Läs också: Multani Mitti för hårvård]

Källa: yottaa.comwe gillar det stort
Våra hårvårdsprodukter i en flaska som är! Så om det finns ett varumärke eller en produkt för hårvård som du gör på, köpa det stort. Varför köper vi dem nu stort? Svaret är enkelt, du vill ha den enorma flaskan hemma, vilket skulle hindra dig från att göra upprepade inköp i en månad eller två. Detta skulle vara budgetplanvänlig, särskilt om alla använder exakt samma produkt hemma. Sporting CP Tröja Ingen raketvetenskap här; Enorma flaskor kan vara lite kostsamma men skulle tjäna funktionen för att spara pengar på de allra bästa hårvårdsprodukterna.
[Läs också: prisvärda parfymer för kvinnor]

Källa: vivomaissaudavel.com.bggo DIY
Ingenting slår DIY -tekniken i hårvård eller någon typ av charmprogram för den delen. Du behöver inte köpa såväl traditionella som kemiskt inducerade produkter. Du behöver inte oroa dig för komponenterna i formeln, eftersom du skulle komma med ditt eget såväl som ditt hår skulle vårdas, konditionerat och hållas i bra form också. Till exempel skulle äggvita såväl som honung när det blandas näring av håret och hålla hårbotten ren. Du kan använda det här receptet tre gånger i veckan för studs, utstrålar såväl som friskt hår att hitta efter. Krav Mycket fler koncept på DIY -hårvård, inspektera våra tidigare meddelanden på samma. sparade pengar!
[Läs också: Curry lämnar för hårvård]

Källa: Thechrisellefactor.com [SC: MediaD]
Hoppa inte vid godkännanden
Bara sedan en Bollywood -diva eller en charm drottning stöder en produkt, hoppa inte pistolen så bra som rusa till köpcentret för att hämta den. Kolla in utvärderingarna såväl som sedan välj vad du vill, annars följer du bara den vanliga stora gamla DIY -tekniken för hårvård. Kom ihåg att starlets betalas för att prata om produkten, det finns hårstylister bakom scenen för att få en studs till håret- i vissa fall används peruker av designen också- så var inte ett trick för att se cool ut!

Chic Cat-Eye-solglasögon som du kommer att älska i sommar

om du försöker hitta den bästa sommarsolglasögonformen att lägga till i din garderob, så vi ska ge dig en uppdatering om de trender du Saudiarabiens herrlandslag i fotboll Tröja vill veta handla om.

Chic Cat-Eye-solglasögon Fluminense Tröja som du kommer att älska i sommar
I år ser vi inte bara en upprepning av vissa former, utan en rekreation av dem, varav en kan fånga vår uppmärksamhet är Cat-Eye-solglasögon. Klassisk design finns i alla former, vissa har ramar som böjer eller gör vågor på sidorna, medan andra har riktigt coola utskärningar i linserna själva.

weheartit.com
En av de många orsakerna till att ompröva Cat Eye -solglasögon är kraften att förändra det chikaste utseendet på ett ögonblick.

weheartit.com
För att slutföra ditt eleganta utseende, bär ditt hår löst bundet för att visa upp dina nya uttalande kattögonglasögon. Och för maximala resultat, balansera ditt utseende med en matchande mani pedi för den största sommarutseendet.

Hur man väljer de perfekta solglasögon med kattögon

De tidlösa och eleganta solglasögon med kattögon har alltid varit “i” modetrenden med tanke på att den först populariserades på 1950-talet av en-och-bara Audrey Hepburn. När år går, har modefads hittat sin väg in i solglasögon, från strass accenter till stora ramar. Även om solglasögon med kattögat är kända för att komplettera alla ansiktsformer och storlekar, kan du faktiskt hitta ett par som ser bättre ut på dig än på ett annat par.

Se även

Samlingar, butik och stil
5 typer av handväskor för att förbättra din modesamling

Beroende på din ansiktsform, notera dessa idéer när du väljer kattsolglasögon:

Rund: En traditionell, vinkel-ögon-ögons solglasögon är bäst för runda ansikten för att få dem att se smalare ut.

Oval: Formen på en kattögon passar ovala ansikten bäst, så oroa dig inte för mycket för att välja en form eller silhuett! Istället, bli lekfull med dina glasögon och välj ramar med en färg, metalliska accenter och liknande.

Square: Med ett fyrkantigt ansikte måste du mjukgöra vinklarna i ansiktet med rundare och krökare kattögon solglasögon för FC Tokyo Tröja att skapa kontrast och balans. Håll dig borta från spetsiga och vinklade katt-ögonlinser.

Hjärta: Hjärtformade ansikten har nästan samma silhuett som en kattögon, med linjer som är smalare som går ner. Således kommer det att bli mycket svårare att hitta ett par hjärtformade ansikten. Tack och lov kan ramar som är något bredare än pannan rädda dig från denna katastrof.

Diamond: Målet att accentuera ett diamant ansikte med solglasögon med kattögon är att balansera pannlinjen med de berömda kindbenen. Delikat rimmade och semi-rimlösa solglasögon med kattögon kan göra jobbet felfritt.

Oavsett om du är i nostalgi av mikro-mini-ramar, eller inte kan lämna klassikerna bakom, kan du aldrig ha för massor av solglasögon. Rulla ner för att se mycket mer chic kattögonsolglasögon du kommer att älska i sommar och glöm inte att få dem!

shopparadox.com
Retro Triangle Cat Eye Solglasögon | Cateye Solglasögon | Retro solglasögon | Alisa solglasögon
pinterest.ru
Vintage cateye solglasögon kvinnor sexig retro liten katt ögon solglasögon märkesdesigner färgglada glasögon för kvinnliga oculos de sol
etsy.com
eslamoda.com
Retro Triangle Cat Eye Solglasögon | Cateye Solglasögon | Retro solglasögon | spetsiga Cateye -solglasögon | Lola
comerblogaramar.com.br
58 mm otroligt kattögon solglasögon
Amazon.com

Kolla in Star Vblogger Huda Kattons idéer för att växa långa ögonfransar

, blir du inte fascinerad när Starlets slår en ögonlock eller två, som flaggar deras underbara långa fransar? Vi gör alla ibland, låt oss erkänna det. Förutom så förstår vi också att många av starlets inte har äkta långa fransar, samt använda falska för glamour. Falska fransar är inte dyra att bli så svår att använda, men det är inte oroen här. Vad vi vill visa dig idag är idéer för att växa långa ögonfransar. Du behöver inte titta långt så bra som bred, liksom inte behöver spendera en bomb på korrigerande operationer också. Just här är några idéer för att växa långa ögonfransar på DIY -sättet. Vänligen kolla in samt få de fantastiska fransarna med våra idéer för att växa långa ögonfransar.
DIY duschrum hemlagade idéer för långa ögonfransar
Ja, du kollade in rätten, ditt duschrum har all lösning för att få långa charmiga fransar. Såväl som du kommer ihåg, varje mascara som säger att den hjälper till med omfattande fransar, svaret ligger i rayon inuti produkten som gör tricket.

Att stjäla en anteckning eller två från framstående YouTube -överklagande vlogger samt skaparen av Huda Beauty Huda Kattan, vi upptäcker exakt hur tricks i vårt duschrum kan hjälpa oss att förstå exakt hur man odlar dina ögonfransar längre hemma; Med bomullsfärer för hjälp!
Huda använder inte falska ögonfransar den här gången, även om hon gillar att använda dem nu så bra som då. Således, med bomullsfärer som är mjukare mot ögonlockshuden och orsakar ingen irritation, lär hon oss exakt hur man får långa ögonfransar i en jiffy.
Källa: Pinterest.com Den fantastiska tekniken avslöjades
Inga falska ögonfransar, inga eleganta mascaras, ingen volym som förbättrar kosmetika också, Huda visar oss exakt hur bomullsfärer verkligen kan göra dessa fransar fjäderiga, långa såväl som vackra. Vad du kräver långa fransar i duschrummet är-

Din föredragna mascara,
En spoolie borste
Lite bomull

Källa: Pinterest.Commethod
Börja med att applicera lite av din föredragna fransbalsam. Anledningen till att hon använde en fransbalsam är att hålla fransarna friska och hydratiserade. Stryk franshåret bra för en sekund och gå vidare till nästa steg.

Nästa steg skulle vara att använda din Spaniens herrlandslag i fotboll Tröja föredragna mascara (kan vara svart, brun eller osynlig). Att tillämpa två fantastiska lager mascara för att göra fransarna fina, långa och fluffiga skulle räcka.
[Läs också: Argan Oil Eyelashes Treatment]

Få nu din spoolie såväl som bomullsbollar, öppna AS Roma Tröja bomullsfären i en rund bit som bildning. Dab spoolien i det fluffigaste inre hörnet av den runda bollen och tar av lite bomullsfibrer på den.
Gå vidare och rengör dina ögonfransar med Cotton FiBred Spoolie.

Källa: DailyMail.co.ukwhat du nu skulle få är en uppsättning av twiggy ögonfransar såväl som långa fladdrande som också som ser otroligt attraktiva ut och på de divas linjer du idoliserar.
Naturliga metoder för att växa långa ögonfransar
Om det inte är din sak att använda bomullsfärer såväl som en spoolie för att få dina fransar Club America Tröja såväl som fladdrande, kan du med hjälp av ricinolja naturliga långa fransar över tiden. Vad du kräver att göra är att värma upp en tesked ricinolja samt göra det möjligt för den till en fantastisk till rymdtemperatur. Med hjälp av öronknoppar, doppa i oljan samt gnugga de övre fransarna såväl som de nedre fransarna; Försiktighet som ska tas för att inte beröra ögongloben. Håll oljan på dina fransar i tjugo sekunder och tvätt sedan försiktigt ögonen med kyligt ökat vatten. Detta måste göras nästan varje dag för bästa inverkan att hitta igenom.
Källa: blogspot.com Vi hoppas att du gillade detta publicera exakt hur du använder husläkemedel för att få långa ögonfransar såväl som exakt hur ditt duschrum där du håller bomullsfärerna såväl som din kosmetika kan hjälpa dig med fladdrande fransar också. Komposera i samt låt oss förstå dina tankar!

Onsdagens TPS-rapport: Knit Moto Jacket

Våra Daily TPS-rapporter tyder på en bit av arbetsanpassade kläder i en mängd priser. Jag gillar verkligen utseendet på denna stickade motojacka, till försäljning på Ann Taylor. De konstgjorda läderdetaljerna ser Lux, den asymmetriska zip ger lite kant, och i allmänhet ser det ut som ett bra steg upp från en kofta (eller gå ner från en mycket mer strukturerad blazer). Det finns i vanliga, Förenta Staterna herrlandslag i fotboll Tröja petite och höga storlekar – var $ 179, sedan markerade till $ 150, men med de extra 40% rabatt med dagens försäljning (ingen kod) kommer det ner till $ 89. Ann Taylor Knit Moto Jacket Här är en liknande plockning i plus-storlek. P.s. Observera att Nordström har massor av Jimmy Choo -skor till försäljning som en del av deras designeravstånd. Denna tidigare presenterade Max Mara -klänning är nere till $ 270! Har du sett ett fantastiskt stycke du vill rekommendera? Vänligen e-post tps@corporette.com.
Det här inlägget består av anslutna länkar och Corporette® kan tjäna provisioner för inköp som gjorts via länkar i det här inlägget. För mycket mer information se här. Tack så mycket för ditt stöd!
Vi deltar i Amazon Services LLC Associates -programmet, ett affiliate -reklamprogram som skapats för att tillhandahålla en indikerar att vi ska tjäna avgifter genom att länka till Amazon.com och anslutna webbplatser.
Workwear Sales of Note för 9.23.22 (våra favoriter i fetstil!):
Ann Taylor – 30% rabatt på ditt köp (undantag gäller).
AMOUR VERT-Slutet på säsongsförsäljningen, upp till 50% rabatt (bra för sidenblusar och miljövänliga kläder).
Banana Republic-Halvåriga kamrater och familjeevenemang, 40% rabatt på ditt fullprisköp!
Banana Republic Factory-Halvåriga kamrater och familjeevenemang, 50% rabatt på köp!
J.Crew – extra 30% rabatt på försäljningsstilar
J.Crew Factory – Upp till 50% rabatt på allt; Alla jeans $ 49,95; extra 15% rabatt på toppar, tee -skjortor och skor
Loft – 50% rabatt på allt och gratis frakt!
M.M. LaFleur – Spara upp till 80%
Neiman Marcus – Senaste samtalsförsäljning, upp till 75% rabatt!
Nordström – sommarförsäljningen är på! Spara upp till 60% till och med 9/12
Saks Fifth Avenue – Designer Sale, upp till 70% rabatt!
Victoria’s Secret-Spara 40-70% på 1000-tals försäljningsstilar

Annan försäljning av anmärkning:
Buffy – Upp till 35% av sina sängkläder
Fallskärm-Spara upp till 40% rabatt på sistchance-artiklarna

Några Tysklands herrlandslag i fotboll Tröja av våra senaste artiklar Sevilla FC Tröja här på Corporette …
12 enkla uppdateringar för kontoret

Enkla sätt att komma ihåg att ta dina mediciner

Vad man ska få för arbete på Ann Taylor

Vilka är dina favorit -TV -program för arbetskläderinspiration?

Stora äppelgenvägar för att hjälpa dig på jobbet

Det är ett nytt år

Det är det nya året. Kan du tro att det är 2020 !! För några dagar sedan sa vi adjö till ett decennium och började ett annat. Det är otroligt hur tiden flyger. Dags att planera och starta det nya decenniet i stil.
Först, låt oss reflektera lite på det senaste decenniet. Så mycket har hänt under det senaste decenniet från examenskolan till att byta majors och få en MBA, gifta mig med min bästa vän, uppleva att vara mamma för första gången, genomgå graviditetsförlust och välkomnar vår regnbågsbarn. Livet har haft sina upp och nedgångar, men UPS segrar alltid. Under det senaste decenniet började jag blogga avslappnad som en hobby och idag har det vuxit till ett företag som inte skulle ha hänt utan allt ditt stöd och för det säger jag ett stort tack till alla som har varit där från första dagen och de som gick med på vägen. För att läsa detta uppskattar jag dig verkligen !!!
Vad vi bär:
Min klänning: Rosario här, skor Athletic Bilbao Tröja (här, budgetvänlig här/här)
Gubbens kostym här/här, slips, skjorta
Novas outfit genom ILOVEPLUM: Här, skor, strumpbyxor, båge: Lou Lou och företag
Nolans outfit: blazer, byxor, zara skor (gamla), skjorta, slips

< >

Om du läser mitt senaste inlägg 2019 på Instagram kan du förmodligen förstå varför jag startade mitt första inlägg 2020 med familjebilder. Familj är allt för mig. Om en sak jag fortsätter att lära mig är att spendera tid med familj och kärlek slår allt. Tack alla för att ni är en del av vår resa. Enligt min Instagram -undersökning och engagemangsanalys är mina familjemeddelanden ett av meddelandena som resonerar många med er. Jag är stolt över att dela mycket mer familj, moderskap, mode, charm och allt däremellan.
Jag välkomnar alla dina åsikter. Låt mig veta vilket innehåll du vill se mycket mer av på bloggen. Jag arbetar för närvarande med ett av de mest efterfrågade innehållet som är min postpartum fitness och min charmregime. Det här året kommer också att vara året du ser mycket fler videor på min YouTube -kanal … äntligen !!! Ärligt talat, jag har velat lägga upp mycket mer YouTube -videor, men eftersom jag ville att det skulle vara perfekt för er, hände det aldrig riktigt. Det är ett nytt år; Så i år, glöm perfektion. Som mitt ord 2020 säger, “vidta åtgärder”. Jag vidtar åtgärder i alla accepteringar och det inkluderar att ta med mycket mer ofullständig video. Hej, livet är inte perfekt; Så varför borde allt vara perfekt, rätt!

Se till att prenumerera på min YouTube Chanel och följ med på Instagram/Story eller Daily Peek i mitt inte så idealiska liv.
Fram till nästa, med ett fantastiskt år. Skål till en otrolig och rolig 2020 !!!!

Du kan också njuta av:

Den perfekta tvådelarna som kommer FC Tokyo Tröja att bära nu

Vad man ska bära när du är ute i sommar …

Den bästa och Paris Saint-Germain Tröja chicaste bröllopsgästkläderna

Hur man bär jeans i sommar

Känn dig.

Registrera dig med din e -postadress för att få nyheter och uppdateringar.

Förnamn

Förnamn

Förnamn

Förnamn

Efternamn

Efternamn

Efternamn

Efternamn

E-postadress

E-postadress

E-postadress

E-postadress

Prenumerera

Tack för att du prenumererar!