Trendkläder för hösten som modekvinnor använder

mönsterkläder för hösten som modekvinnor använder – från fantastiska detaljer till strukturerade former såväl som starka material, här är din guide till de mest populära stilarna för den nya säsongen.

Trendkläder för hösten som modekvinnor bär på
Den stora nyheten är att du troligen redan äger några av dessa viktiga produkter samt bara krav på att utvecklas runt dem. Från en lös swaters till ett bästa par passande jeans, liksom en neutral fotled, finns det alltid en ny metod att göra det.

Lösa tröjor

Lösa tröjor med hjälp av @collyertwins
Lösa tröjor

Cardiff Olive Eco-vänlig långärmad tröja jobb socialt t

Beväpnad senapsgul randig sweatshirt topp RVCA

Jeans

Jeans med hjälp av den rosa dagboken
Jeans med hjälp av Rocky Barnes blogg
Hög ökning rippad mager denim – denim mörkblå l
Hög midja nödställda mamma denim – blå m

Byxor

Byxor med hjälp av hej där modeblogg
Byxor med hjälp av liknande från Kat
Formell svartficka direkt byxor
Mitchell Tan Corduroy Belted byxbyxor Lulus

Fluffig utkläder

Kaffe V -hals minskning Bär stor tröja
Fluffig tröja med hjälp av likeoknowit
Lyktahylsa kontrasterande randig tröja – Tan

Rippad chunky stickad lös tröja – beige
AW18 Fundamental Collection: så mycket som 70% rabatt

Uttalande bågar

Uttalande toppar
Fitta bow polka dot chiffon tee skjorta – svart l
Uttalande bågar
Öppna rygg långärmad bälte blus – Blanched Almond
Randiga ruffles blosshylsa blus – blå s

Ankelstövlar

Ankelstövlar
Shasta taupe mocka ankelstövlar
Teddy Tan Suede Ankle Booties

Söt handväska

Söt handväska med tomt resplan
Haskins naken handväska lulus
Hyde Beach Black Purse
Aaron Black Tote

Fashion Assistance för hur du klär sig för Fashion Week

Om det finns något som hjälper dig att visa upp din gatastil och får dig upptäckt av modedaktörer på bara en veckas tid, måste det vara modeveckan. Dina modefiender ser nära allt du bär och inte bär. Dessutom hjälper det dig att “anlända” i modekretsen. Långbanorna strålar alltid med couture och redo att slitna design. Tänk på att även de deltagare kan Bologna FC 1909 Tröja sätta de senaste trenderna.
Detta tar mig till nästa fråga. När du måste Kashiwa Reysol Tröja gå på en glamfest där du gnuggar med axlar med stilfullt klädda människor, som älskar att visa upp huden, ha riklig smak och tunna ben, hur ska du smälta in? Det innebär att du måste veta hur man klä dig för Fashion Week i god tid, älskling. Saker som vad man ska ha på när du deltar i en modevisning och kläder att bära till en modevisning borde vara på baksidan av handflatan.

[Läs också: Amazon India Fashion Week SS17]
Här är några förslag på vad man ska ha på dig när du deltar i en modevisning
Så här leder jag dig om vad du ska bära till en modevisning 2016. Med andra ord vad man ska bära till ett modevisningsevenemang och vad du ska ha på en modevisning på vintern, så att du blir sett som “It” -flickan.
Hålla sig till att se avslappnad ut
Det första att komma ihåg när du klädde dig för Fashion Week är att du är en del av showen, inte Superhot -modellen som går på rampen. Du är bara där för att glädja dig till festen med modebloggarna och broderskapet så det finns inget behov av att titta på en miljon dollar själv, även om kläderna, smycken eller tillbehör som visas är oerhört dyra.

Din lågprofil hjälper dig inte att skannas av kameran, så välj bara flödet och glädjen i showen.
Källa: WordPress.com Know din skräddare
Det värsta att komma över på modevisningen är att se en kvinna komma ut ur en hytt i garderob som antingen ser för stor eller liten än hennes typiska storlek. Blazers som är extra lösa eller byxor som ser målade ut när de borde inte ha gjorts kan landa dig på ett mode röra. Samma sak är med att få fickbulder och ärmar.

[SC: MediaD]
Så det är viktigt att få dina byxor eller kjolar att passa dig som en handske personligen av din skräddare.

Källa: posterok.comstay bort från att spendera en förmögenhet
Så vad händer om couture -bitarna på rampen är kostsamma som helvete, den ensemble du bär som modedeltagare eller inbjudan borde inte kosta dig en förmögenhet. Det är meningsfullt att sätta in det enorma beloppet för att köpa en investering eller köpa en outfit som du kommer att fortsätta inte en gång utan flera gånger under din livstid.
Solglasögon nah!
Att bära solglasögon till modeveckan är bra för att komplettera din pip, men himlen gör inte misstaget att bära dem under modevisningen. Eftersom belysningen är ganska svag på modeplatser, särskilt kvällsshower, varför känner dig obehaglig att bära solskydd när du kan se bättre ut utan dem.

Källa: fashionisers.comMemember själv själv
I det tjocka hur man klär sig för Fashion Week, bara andas, lyft upp hakan, varva ner ryggen. När det är klart kommer ingen att göra ut att du bär kläder från förra årets Club America Tröja samlingar.
Hur hittade du hur man klär sig för Fashion Week? Hoppas att dina frågor om vad du ska ha på dig när du deltog i en modevisning svarades rimligen. Berätta om du har några mycket fler tankar och idéer.
[Läs också: värsta modetrender]

Tisdagens TPS-rapport: Läderdetalj Blazer

Våra Everyday TPS-rapporter tyder på ett stycke arbetsanpassat klädsel i olika priser. Den Corinthians Paulista Tröja här veckan välkomnar vi en gammal kompis tillbaka till bloggen – Belle från Capitol Hill Style, som på samma sätt var tillräckligt stor för att ta en vecka med TPS -rapporter under min allra första graviditetsledighet (och har gäst publicerat om exakt hur man maximerar en chans tillfredsställande med en VIP).
Jag älskar såväl den unika strukturen som detaljer Sanfrecce Hiroshima Tröja om denna Halston -blazer. De skräddarsydda sömmarna accentuerar midsektionen för att ge någon typ av dam en timglasform, såväl som den lilla bakre peplum ger lite drama på baksidan. Stenfärgen gör det till ett flexibelt val; Blanda den med ljusa färger, juveltoner eller andra neutrala. Det är $ 475 på Nordström. Halston Heritage Leather Detail Blazer
Har du sett en fantastisk bit du vill rekommendera? Vänligen e-post tps@corporette.com.
(L-2)
Från webbplatser vi älskar

O-pensionerad Uruguays herrlandslag i fotboll Tröja såväl som giftig: är Tom Brady såväl som Gisele Bunchenpopdust

Färgglada val för din höstgarderob, på SaleFemme d’In Specific Âge

Allt jag använde förra veckan, 8.24.22. The Stripe

drivs av pubexchange

30 Hemmediciner för öppna porer i ansikte, näsa, kinder och hud

Öppna porer lämnar din hud ser tråkig ut och kan starta utslagen. Ditt dagliga arbete som involverar exponering för sol, svettning, felaktig kost som vi inte kan undvika kan leda till dessa porer. Det finns hemgjorda botemedel som kan bli av med Mexikos herrlandslag i fotboll Tröja dessa öppna porer. Så läs vidare för att se hur honung, isbitar etc hjälper till i detta. Läs vidare för att veta mer om att minimera stora öppna porer i ansikte, näsa, kinder och hud

Många unga och gamla kvinnor står inför problemet med öppna porer.
Öppna porer är de stora porerna som vanligtvis visas på fet och kombination av huden. Dessa porer när de inte behandlas blir större och blir därför igensatta med smuts. Detta leder till frågor som hudormar, finnar, överdriven talgproduktion etc. som kan förvandla ditt liv till en mardröm. På den ljusare sidan tillåter de öppna porerna huden att andas och säkerställa korrekt intag av näringsämnen för huden.

Är igensatta porer dåliga?
Täppta porer tillåter inte huden att förnya och är därför dålig. Ju tidigare förebyggande av igensatta porer, desto bättre. Det kan också orsaka början av olika utslag och utbrott på huden.
Orsaker till öppna porer
Frågan om öppna porer kan verka allvarlig, men det är inte så svårt att behandla om du vet vilka krämer och lotioner du ska använda. Låt oss förstå vad som får dessa porer att öppna upp.

Genetik

Kosmetika och vissa ansiktsskrubb

Hormonella förändringar.

Överdriven svettning.

Överdriven oljesekretion från sebaceous körtlar

Inte tvätt av ditt ansikte regelbundet.

Överdriven solexponering

Huduttorkning

Rökning

Felaktig kost

Kan porer öppna och stänga på egen hand?
Nej. Porerna öppnar inte eller stängs på egen hand. De åtgärder som nämns nedan är några sätt att få detta att hända.

Det finns effektiva hemläkemedel för att Bologna FC 1909 Tröja behandla hudporer. Dessa åtgärder finns i ditt kök själv.
[Läs också: Hemläkemedel för att bli av med en hosta]

Hur man tar bort porer från ansikte, kinder och näsa
Även om det finns massor av krämer tillgängliga på marknaden som påstår att minska antalet öppna porer i ansiktet. Tyvärr är inte bara dessa dyra, de kanske inte är så effektiva för dig. Det är därför vi föreslår att du bör använda hemläkemedel för ansiktsporerbehandling. Hemmedlarna som vi har plockat upp för dig är lättillgängliga och mycket billiga! Så prova dessa och se dina porer krympa om några veckors tid!
1. Älskling
Honung innehåller astringenter som får huden att se frisk och dra åt porerna. De mest synliga porerna är de runt näsan och honung hjälper till att bli av med dem.

Steg för att följa:
Ta 1 matsked var och en av brunt socker och honung och blanda den med en tesked citronsaft.
Rengör ansiktet med vatten och skrubba försiktigt denna blandning i cirka fem minuter
Skölj av det med varmt vatten

Stänger kallt vatten porer? Stängande porer är synonymer med krympande porer, och som tros kallt vatten är tänkt att krympa porerna. I motsats till tron är din porstorlek genetiskt bestämd och yttre faktorer som kallt vatten kan inte stänga dem.
3. isbitar
Detta är den billigaste och lättast tillgängliga lösningen för öppna porer.
Steg för att följa:
Gnid lite is i ansiktet och tada- dina porer är suddiga ut- åtminstone för tillfället!
Om du vill ha en snabb fix för porer är den här en omedelbar Paris Saint-Germain Tröja lösning.

4. Kikärtmjöl
Det traditionella hemlagade ansiktspaketet inkluderar alltid gram mjöl eller kikärtmjöl. Detta hjälper till att exfoliera huden och ta bort smuts och döda celler. Det är ett av de bästa botemedel för öppna porer.
Steg för att följa:
Ta 1 matsked gram mjöl, 1 tesked gurkmeja pulver, 1 matsked yoghurt och få droppar olivolja
Blanda ingredienserna för att bilda en konsekvent pasta
Applicera den här pastan och lämna den på 15-20 minuter
Skölj av det med fantastiskt vatten och fuktar huden

5. Äppelcidervinäger
Två fler effektiva egenskaper hos äppelcidervinäger inkluderar antiinflammation och anti-mikrobiell egenskap. Dessa egenskaper hjälper till att dra åt de öppna hudporerna.
Steg för att följa:
Ta lika stora andelar av äppelcidervinäger och vatten
Använd en bomullskula och applicera försiktigt denna vätska i ansiktet jämnt
Låt det torka och tvätta det med vatten

6. Gurka
Gurka är välkänt för att ha en fantastisk kropp, hud och ögon. Gurkmasken stänger effektivt porerna och förbättrar hudstrukturen. Gurkan fungerar också som ett anti-aging medel.
Steg för att följa:
Ta 4-5 gurka skivor och blanda den med 2 matskedar citronsaft
Applicera den här masken och lämna den i 15 minuter
Skölj av det med fantastiskt vatten

7. Äggvit skalmask
Krympning av porerna och åtdragning av huden är få egenskaper som en äggvit mask gör. Äggviten hjälper också till att rengöra de tilltäppta porerna och behandlar också akne.
Steg för att följa:
Ta en äggvit och gör en fin pasta av den med 2 matskedar vardera havregryn och citronsaft
Applicera pastan på ansiktet och håll den på i 30 minuter
Skölj av masken med kallt vatten

8. Mandlar
Mandlar har god hudåterställningnullnull

The Hunt: Booties for Work

2018 UPDATE: Vi gillar fortfarande en hel del av dessa tossor för arbete, men du kanske också vill inspektera vår senaste diskussion om vilka stövlar att bära med tights att arbeta, dessutom till snygga högklackade stövlar för arbete. Visst, vi alla förstår vilka grundläggande expertkvinnor ska ha i sina garderober, men om du köper en för första gången eller ersätter en du har använt i marken, kan det vara en smärta att upptäcka exakt den Höger inkarnation i butiker. I “The Hunt” bläddrar vi i butikerna för en grundläggande produkt som varje dam borde ha. Booties: De är på en säsong, nästa – men just nu är de heta. De är i sig en mer avslappnad look än, till exempel, pumpar-stövlar slutade vara mer såväl som mer avslappnade de blockerar som klackarna får, liksom ju mer västerländskt detaljer får; En söm eller två är i ena änden av spektrumet, medan fransar, spännen och bälten är i andra änden. För avslappnade dagar på kontoret kan de vara utmärkta med vristbyxor (slitna med låga, dolda strumpor så att dina vrister fortfarande är utsatta), strumpbyxor såväl som kjolar för avslappnade dagar, eller-om hemmedenda-byxor eller flossar är . (Botten på nederkanten bör bete toppen av foten och bara lämna cirka 1/2 ″ häl utsätts i ryggen.) På helgerna är de naturligtvis utmärkta med alla slags denim, liksom The Bare-ben-plus-bootie look fortsätter att bli stark (men för mig som verkligen verkar som en helgutseende!). Jag trodde att jag skulle runda upp några som ser utmärkta ut för mig – läsare, vilka är dina föredragna tossor den här säsongen? Vilka är dina föredragna stilar av tossor (t.ex. pump-booties, stiletto-stövlar, tuffa stövlar, kilstövlar) att bära för att fungera-eller bär du dem främst på helgerna? (En annan rolig fråga: Vi har inte pratat om Peep-Toe-stövlar i åldrar-Vad är din känsla av dem nu? Ja eller nej?) Först, några rundningar av specialränta av ränteskor (såvida de inte noteras, de flesta länkar går till Nordström, eller Zappos): Hall of Fame: Sam Edelman, tyg & ben,
Under $ 100: B.P., Mossimo Booties @ Target, Payless, Lucky, Report, Bella Vita
Vattentät: Sam Edelman (Super Bedårande regnstövel!), Aquatalia av Marvin K, Hunter, Cole Haan
Utökade/minskade bredder: (Kom i storlekar som AA, N, C, W, etc.): Bella Vita, Trotters, Softwalk, Naturalizer, Munro, Sam Edelman (Wide)
Förlängda storlekar: Munro (4-14!), B.P. (4-13), Sam Edelman (4-13), Aquatalia (4-12)
Flat eller nästan platt: Sam Edelman, Lucky, Munro, Softwalk,
Komfort: Payless, Arche, Anyi Lu, Clarks, Ecco, Dansko, Munro, Softwalk, Vionic (kommer inte att komma ihåg att inspektera hela vår guide till bekväma klackar)

Jag sätter denna välgranskade bootie från Bella Vita allra först av flera orsaker (även om det på samma sätt är ett av våra lägsta priser; för mer se klassificeringen ovan för “Under $ 100”). Men det är värt att notera att ju bättre en bootie är till en traditionell pump, desto mer acceptabel är det troligtvis på din arbetsplats. Här, notera den magra hälen, den riktade tån, såväl som till och med utskärningarna på vampen som gör att den känns som en ljusare sko. Jag är på samma sätt som att toppen av skon är lägre i framsidan än baksidan-det är ett mycket smickrande, benlivande utseende. Den avbildade bootie är $ 99 (och erbjuds i breda såväl som smala storlekar), men just här är några liknande val från Tahari, Nine West, Donald J. Pliner, M.Gemi, samt Stuart Weitzman (Kinda Sorta). Bild: Bella Vita Cutout Bootie

En annan slankare version av ankelstöveln (men ganska gammal skola): dessa clarks. (Några liknande dock dyrare versioner av Stiletto -stövlar: Cole Haan, Jimmy Choo, Manolo …) Dessa är svårare att bära med fotled eller kjolar, IMHO, men om du är en byxor är dessa fantastiska. De avbildade stövlarna är $ 130. Clarks Sage Aria

Jag noterade dem i vår “Hall of Fame” -klassificering ovan, men dessa småstövlar från Sam Edelman fortsätter att vara vilda bästsäljare. Siffrorna vittnar: 530 Huvudsakligen positiva utvärderingar på Zappos (säljer 12 färger), 354 utvärderingar på Nordström (säljer 9 färger, inklusive ett nytt skjuvfodrat val som jag inte har sett förut)-wow. Detta är ett utmärkt exempel på en gångbar bootie som jag skulle försöka på jobbet, särskilt med klädsel där jag tidigare har använt en platt knähög bagage. Petty Boot är prissatt från $ 135- $ 160 i storlekarna 4-13 (vissa bredder också). Sam Edelman Petty Boot

Dessa Vince Camutos, till $ 158, är ett mycket billigare val än tyg och benstövlar som har dominerat gatorna sedan 2012 eller så, men de verkar också som om de kan vara mycket bättre för både arbete och spela sedan de ‘ är mindre tuff (och det svarta är svartare). Jag gillar också doppet i axeln, den spetsiga tån, såväl som priset: de är $ 159 på Nordström samt Zappos, som erbjuds i fyra färger, storlekar 5.5-11. Vince Camuto ‘Franell’ bootie

Dessa Kate Spade ser ut som en utmärkt blandning av den slankare somnull